Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
Fam Vos Riel

Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze woning door Klussenbedrijf De Volder uit Goirle. Speciaal Jos heeft deze klus gedaan met heel veel ijver en deskundigheid. Ook de sucadoors hebben perfect werk geleverd. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan. Fam. Vos Riel.

Fam. de Kort

Een transparante offerte gaf vertrouwen om met dit bedrijf in zee te gaan. Vakkundig en zelfs binnen de afgesproken tijd was de renovatie van de badkamer, zeer tot onze tevredenheid, een feit. Hierbij willen we nog opmerken dat tijdens de werkzaamheden kleine wijzigingen, in goed overleg, konden worden aangepast.

Arie Verhoeven
arie.verhoeven@home.nl

Wij hebben er de renovatie van de huiskamer,bijkeuken,hal er net op zitten en het resultaat mag er zijn wat zijn wij achteraf blij dat we eli en jos over de vloer hebben gehad vanaf dag 1 hadden wij al het gevoel, dat het mooi zou worden, leidingwerk, de vloer,muren en het plafond, alles is pico bello geworden wij weten ieder geval waar we voor een vervolg klus groot of klein moeten zijn heren bedankt!!!

Coby en Kees Jacobs
kees.jacobs@zonnet.nl

Wij hebben begin dit jaar onze badkamer op de verdieping laten vernieuwen en de toilet op de begane grond laten vernieuwen. Van het slopen tot het neerhangen van de accessoires werd door Eli en Jos uitgevoerd. Eli en Jos hebben samen diverse werkzaamheden uitgevoerd al dan niet samen. Dus wij hebben beide heren gedurende vier weken over de vloer gehad. Ze werken netjes, precies, hebben oog voor detail en zijn kundige vaklui. Je kunt erop vertrouwen dat alles naar wens wordt uitgevoerd. Wij hebben afgelopen jaren al diverse klusjes door Eli uit laten voeren die allemaal keurig netjes zijn afgewerkt. Daarbij zijn het ook nog sociale, gezellige mannen. Eli en Jos, bedankt voor het resultaat en tot de volgende klus(je). Groetjes, Coby en Kees Jacobs