Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
casper van der meijden

Eli heeft onze zolder gesplitst in twee slaapkamers en een badkamer volledig gerenoveerd. Eli is vriendelijk en prettig in de omgang, geeft goede tips en komt de afspraken altijd na. Hij is nauwkeurig en heeft echt oog voor details waardoor een mooie afwerking gegarandeerd is. We zijn echt super blij met het resultaat en zullen zeker opnieuw Eli benaderen voor een volgend project. Bedankt en tot ziens Eli !

Karlijn

Eli heeft mijn complete badkamer gerenoveerd. Vooraf kreeg ik goed advies over de mogelijkheden, hij was hierin eerlijk en gaf ook aan als het niet ging of als ik iets beter niet kon doen. Verder kreeg ik een zeer gespecificeerde offerte waar alle werkzaamheden, gekoppeld aan arbeidsloon en materiaalkosten, op stonden. Tevens gaf hij aan wat ik evt weg kon laten (om kosten te besparen). Eli werkt erg nauwkeurig en komt zijn afspraken na. Tevens heeft hij wat extra werkzaamheden verricht die hij tegenkwam, zonder hier extra kosten voor te rekenen. Dit vindt hij horen bij een goede service. \r\nBen erg tevreden over het eindresultaat en over hoe netjes (opgeruimd) hij het geheel uiteindelijk achter heeft gelaten.

Heidi

In de zomer van 2018, tijdens de hittegolf, heeft Eli mijn woning gerenoveerd. Van de zolder tot aan de badkamer beneden. Alles is gegaan volgens planning en afspraak. De afwerking en afhandeling zijn naar mijn grote tevredenheid verlopen. Ik wil eigenlijk nooit meer zo\'n grote verbouwing aangaan, maar als het toch zou moeten, dan vraag ik Eli weer!

Pascal en Mieke

In maart 2018 heeft Eli onze badkamer gerenoveerd. Precies zoals wij vooraf met hem hadden afgesproken. Een uitgebreide offerte met een duidelijke toelichting over de prijs van materialen en het aantal manuren. En natuurlijk de aanvang en de duur van de renovatie. Eli weet waar hij over praat en levert vervolgens daadwerkelijk vakwerk af. Eli is punctueel, werkt zelfstandig en komt de gemaakte afspraken na. Als klant hebben wij dit als erg prettig ervaren. Eli is betrouwbaar. Een slimme vakman met gouden handjes! Misschien niet de goedkoopste, maar je krijgt wel waar voor je geld! Voor een volgende klus zullen wij zeker weer bij hem aankloppen.