Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
Willem en Christel, Goirle

Eli heeft bij ons de complete sloop, renovatie en herinrichting van de badkamer uitgevoerd. Een totale metamorfose naar onze volle tevredenheid! Het werk is in onderling overleg goed voorbereid en Eli werkt zorgvuldig, degelijk en netjes. Wij zijn vooral ook blij met adviezen en de creatieve en goede oplossingen die hij realiseerde voor onverwachte technische problemen.

Jeroen en Suzanne, Tilburg

Eli heeft onze badkamer en het toilet beneden volledig gerenoveerd. We zijn heel erg tevreden over het geleverde werk en het eindresultaat. Op voorhand ontvingen we een offerte met een uitgebreide specificatie van alle werkzaamheden en de bijbehorende kosten, zodat helemaal duidelijk is wat je kunt verwachten. Er wordt helder gecommuniceerd en afspraken worden stipt nagekomen. Eli is een vakman met oog voor detail.

casper van der meijden

Eli heeft onze zolder gesplitst in twee slaapkamers en een badkamer volledig gerenoveerd. Eli is vriendelijk en prettig in de omgang, geeft goede tips en komt de afspraken altijd na. Hij is nauwkeurig en heeft echt oog voor details waardoor een mooie afwerking gegarandeerd is. We zijn echt super blij met het resultaat en zullen zeker opnieuw Eli benaderen voor een volgend project. Bedankt en tot ziens Eli !

Karlijn

Eli heeft mijn complete badkamer gerenoveerd. Vooraf kreeg ik goed advies over de mogelijkheden, hij was hierin eerlijk en gaf ook aan als het niet ging of als ik iets beter niet kon doen. Verder kreeg ik een zeer gespecificeerde offerte waar alle werkzaamheden, gekoppeld aan arbeidsloon en materiaalkosten, op stonden. Tevens gaf hij aan wat ik evt weg kon laten (om kosten te besparen). Eli werkt erg nauwkeurig en komt zijn afspraken na. Tevens heeft hij wat extra werkzaamheden verricht die hij tegenkwam, zonder hier extra kosten voor te rekenen. Dit vindt hij horen bij een goede service. \r\nBen erg tevreden over het eindresultaat en over hoe netjes (opgeruimd) hij het geheel uiteindelijk achter heeft gelaten.