Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
Will en Marie-Cecile

Vakwerk Eli en Jos, bedankt renovatie douche en wc! Ook aan de gebroeders \"stukwerk\" om een dag naar Lent te komen....top. W, Mc en Takkie

Sjak de Volder

Klussenbedrijf De Volder heeft bij ons een tussendeur vervangen. Netjes gemaakt en alle rotzooi van de oude deur netjes afgevoerd en opgeruimd. Perfect werk. Tevens de gehele stroom voorziening in onze nieuwe tuin aangelegd. Ook alles mooi aangesloten en alles volgens de regels. Topwerk.

Will en Willem van de Vrande

Eli en Jos , wij zijn heel tevreden en gelukkig met onze gerenoveerde keuken. Dit is wat we bedoelden! Fijn dat voogekomen probleempjes zo soepel werden opgelost! Hartelijk dank!

Fam S. uit Goirle

Mijn vrouw en ik besloten twee jaar geleden ons huis grondig te renoveren van binnen. Vorig jaar lieten wij de begane grond uitvoeren door een aannemer. Het resultaat was goed maar het proces verliep stroef. Dit jaar besloten we de eerste en tweede verdieping door Klussenbedrijf de Volder te laten renoveren. Wat een verschil! Ten eerste hebben Eli en Jos vanaf het begin echt meegedacht over hoe wij het beste onze dromen konden waarmaken. Wij waren heel blij met hun tips en zij hebben ons diverse keren voor foute beslissingen behoed. Ten tweede vonden wij de open manier van communiceren heel fijn. Alles was bespreekbaar. Andere bouwvakkers zijn nogal gauw gepikeerd als je een vraag stelt over waarom iets op een bepaalde manier wordt uitgevoerd. Maar Eli en Jos gaan serieus in op je vraag en doen niet flauw over eventuele kleine aanpassingen. Ten derde zijn de heren gewend bij particulieren te werken. Ze houden rekening met jou en met je spullen. Ze werken netjes en schoon. Het zijn vriendelijke keurige heren. Wij kunnen Klussenbedrijf de Volder zonder aarzeling aanraden aan eenieder met renovatieplannen, groot of klein.