Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
Fam. Meeuwesen

Klussenbedrijf de Volder heeft bij ons de aanhoudende lekkageproblemen van een eerdere badkamerrenovatie door een ander klusbedrijf opgelost en tevens andere verbeteringen doorgevoerd. We zijn blij met het resultaat en als we eerder van hun bewezen kwaliteit op de hoogte geweest waren, hadden we die eerdere badkamerrenovatie meteen door hun laten doen. Dit zou ons dan heel veel problemen en irritatie bespaard hebben. Bij klussenbedrijf de Volder merk je meteen dat je met een kwaliteitsbedrijf te maken hebt: het lidmaatschap van VLOK, de nauwkeurigheid van de offerte en hun kennis en toewijding om goed werk af te leveren.

Fam. de Brouwer

Eli en Jos hebben ook bij ons prima werk geleverd. Gestuct, gewit en de keuken klaar gemaakt zodat er een nieuwe keuken in kon. We zijn erg blij met het resultaat. Bedankt!

Fam. Bertens

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk van klussenbedrijf de Volder ! Ons hele huis heeft een update gehad en alle klussen zijn nauwkeurig en volgens afspraak geklaard. Jos en Eli hebben hart voor de zaak, zijn betrokken en denken mee. Daarnaast leveren zij een prima service. Van harte aanbevolen.

Patrick en Daphne
slobo64@hotmail.com

Wij hebben door Kussenbedrijf de Volder voor een volle maand een flink project laten uitvoeren. Onze badkamer is verbouwd, vloertegels in de entree zijn gelegd, deurkozijnen in het gehele huis zijn aangepast om de lichten weg te werken, een nieuwe woonkamerdeur is afgehangen, verscheidene lampen en spotjes zijn opgehangen, nieuwe wcd's zijn aangelegd tbv van een audio/video hoek en nog wat andere klusjes zijn geklaard. Wij hebben maar 1 woord voor de kwaliteit van het geleverde werk, de betrouwbaarheid en deskundigheid van Eli en Jos; Uitstekend! Daarnaast zijn de heren buitengewoon vriendelijk en hulpvaardig. Ze staan elke keer weer voor je klaar, denken mee en werken zeer netjes en uiterst nauwkeurig. Zij zijn hiermee een voorbeeld voor andere klusbedrijven. Deze mannen durf ik zonder twijfel aan iedereen aan te bevelen en dat zullen wij ook zeker doen! Eli en Jos, wij bedanken jullie hartelijk voor het geleverde vakwerk en wij genieten enorm van onze showroombadkamer, het is het pronkstukje van ons nieuwe huis geworden. Veel succes met het bedrijf en wensen jullie een super 2010 en weten jullie te vinden!.. met vriendelijke groeten, Daphne en Patrick