Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
Kees en Cokky van de Wouw
cokkyvandewouw@hotmail.com

Een metamorfose onze badkamer en dit alles door het vakmanschap van Eli. Wij zijn er zeer blij mee. En mochten wij in de toekomst nog een klus hebben zullen wij zeker bij jou weer terchtkomen. Je bent een echte aanrader en wij zullen dit zeker verder zeggen. Eli bedankt en wij genieten zeker van onze nieuwe badkamer. met vr gr Kees en Cokky van de Wouw

Fam. Meeuwesen

Klussenbedrijf de Volder heeft bij ons de aanhoudende lekkageproblemen van een eerdere badkamerrenovatie door een ander klusbedrijf opgelost en tevens andere verbeteringen doorgevoerd. We zijn blij met het resultaat en als we eerder van hun bewezen kwaliteit op de hoogte geweest waren, hadden we die eerdere badkamerrenovatie meteen door hun laten doen. Dit zou ons dan heel veel problemen en irritatie bespaard hebben. Bij klussenbedrijf de Volder merk je meteen dat je met een kwaliteitsbedrijf te maken hebt: het lidmaatschap van VLOK, de nauwkeurigheid van de offerte en hun kennis en toewijding om goed werk af te leveren.

Fam. de Brouwer

Eli en Jos hebben ook bij ons prima werk geleverd. Gestuct, gewit en de keuken klaar gemaakt zodat er een nieuwe keuken in kon. We zijn erg blij met het resultaat. Bedankt!

Fam. Bertens

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk van klussenbedrijf de Volder ! Ons hele huis heeft een update gehad en alle klussen zijn nauwkeurig en volgens afspraak geklaard. Jos en Eli hebben hart voor de zaak, zijn betrokken en denken mee. Daarnaast leveren zij een prima service. Van harte aanbevolen.