VloerverwarmingVloerverwarmingVloerverwarmingVloerverwarmingVloerverwarming

Vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van een revolutionaire elektrische intelligente vloerverwarming van de 4e generatie. Deze vloerverwarming kent vele voordelen t.o.v. andere elektrische vloerverwarmingen. Het eerste voordeel is, dat door het gebruik van onze vloerverwarming onder tegels, u geen rekening hoeft te houden met een verhoging van uw vloer. De totale dikte van onze vloerverwarming is 1 mm en kan volledig in de lijmlaag van uw tegels vallen. Hierdoor kan de vloerverwarming bij renovatie zonder extra hak of breekwerk worden toegepast. Door zijn geringe dikte is het ook goed mogelijk om deze vloerverwarming onder uw wandtegels aan te brengen. Hierbij ontstaat een zogenaamde knuffelmuur, die je ook tegenkomt in de zwembaden van de grote bungalowparken. Ook kan in badkamers zo een muur gecreëerd worden met haken waaraan u uw handdoeken snel kunt drogen of uw badjas kunt voorverwarmen.

Doordat de vloerverwarming net onder de tegels ligt, is de opwarmtijd van uw tegelvloer zeer kort. Drie a vier graden per uur. Bij conventionele systemen moet u rekenen met 1 graad per uur. Omdat alleen de tegels warm hoeven te worden en niet de hele betonvloer eronder is deze vorm van vloerverwarming zeer energie zuinig t.o.v. conventionele vloerverwarming.

Naast het installeren en aansluiten van deze vloerverwarming leveren wij voor de doe het zelver ook complete kant-en-klaar pakketten met alles wat nodig is om deze vloerverwarming zelf aan te leggen.


Conventionele vloerverwarming

Naast elektrische vloerverwarming leggen wij ook conventionele vloerverwarming. Dit laatste echter alleen in nieuwe vloeren. Wij fresen geen leidingen in.