Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
Hans

Badkamer volledig gerenoveerd. Klus goed en zonder problemen uitgevoerd. Bedankt!

Richard
richard.wissink@xs4all.nl

Oktober 2010 hebben Jos en Eli mijn keuken voorbereid en afgewerkt. Erg mooi geworden. Dus naar aanleiding daarvan hebben ze nu ook mijn badkamer en toilet volledig nieuw ingericht. Prima werk van Jos, erg netjes en mooi geworden. Ik ben er erg blij mee. Ik heb van beide projecten wat foto's gemaakt gaandeweg : http://etmriwi.home.xs4all.nl/keuken/index.htm http://etmriwi.home.xs4all.nl/badkamer/index.htm Jos en Eli bedankt. Op naar het volgende project :)

Jan de Rooij
janrooij@planet.nl

Wij hebben klussenbedrijf de Volder gevraagd om een badkamerraam van kunststof te plaatsen en een tussendeur te vervangen. Na een heldere offerte, waarin ook al de datum wordt genoemd wanneer de klus wordt uitgevoerd, verliep de uitvoering zeer vlot en was de klus al eerder klaar dan gepland. Jos heeft bij ons gewerkt en deze man is zeer precies en niet gauw tevreden, maw een vakman, daarnaast is het contact soepel en gezellig verlopen. een aanrader! Jan de Rooij

elly en Jan
ellyduurkoop@hetnet.nl

Onze oude douche( 2 1/2 x 1 mtr.) is door Jos omgetoverd tot een minibadkamertje met een zitbadje.Het ziet eruit als een plaatje! De voorbespreking met Eli verliep heel prettig, de offertje was duidelijk en specifiek, geen natte vingerwerk, de uitvoering door Jos is zeer punctueel,vakkundig, vlot en gezellig verlopen. Jos heeft nog andere kwaliteiten:als topkok heeft hij me - op verzoek- onder de koffie interessante kooktips aangedragen! Nog hartelijk bedankt! Hij is op alle fronten zeer aan te bevelen!