Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
Esther Waterberg

Wij hebben een badkamer laten vernieuwen (compleet slopen, leidingen/electriciteit verleggen, vloerverwarming laten plaatsen, vervolgens inbouwdouche, hangcloset en dubbele wastafel laten plaatsen, volledig betegeld en plafond laten stucen). De opdracht is uitstekend uitgevoerd door klussenbedrijf De Volder. Jos heeft prima werk geleverd, gaf goede adviezen en realiseerde de klus binnen de afgesproken termijn. Jos is een betrouwbare kracht en denkt mee tijdens de klus. Hij is vriendelijk en professioneel. Wij zijn blij dat we voor kwaliteit hebben gekozen in plaats van enkel op de prijs af te gaan. Binnen 3 weken heeft Jos eigenhandig onze hele badkamer vernieuwd. Wij zijn ontzettend tevreden over het resultaat en durven Klussenbedrijf De Volder zeker aan te raden. Ook de stucadoor die via De Volder is ingezet heeft uitstekend werk afgeleverd. Alles is precies binnen de afgesproken prijs uitgevoerd. Eli levert een zeer overzichtelijke factuur aan, zodat je precies kan zien wat alles kost. Uitstekende service!

Kees en Cokky van de Wouw
cokkyvandewouw@hotmail.com

Nadat in het begin van het jaar onze badkamer naar volle tevredenheid was aanpakt door Eli was nu het betegelen van de keuken aan de beurt en eveneens moest de bijkeuken aangepakt worden. Ditmaal heeft Jos de klus geklaard en ook nu mag het resultaat er zijn. Wij gaan zeker in de toekomst weer van jullie vakmanschap gebruik maken. Bedankt Eli en Jos

M. de Gucht

Klussenbedrijf De Volder heeft bij ons perfect werk afgeleverd. Drie weken heeft Jos bij ons gewerkt, de oude badkamer moest eruit en een nieuwe erin, en de oude keuken moest eruit en zodanig klaargemaakt worden zodat er een nieuwe in kon. Jos heeft erg goed werk afgeleverd, hij werkte hard, nauwkeurig, had oog voor detail en was zeer hulpvaardig. We zijn erg blij met het resultaat en zullen dit bedrijf aanraden bij iedereen die een goed klusbedrijf zoekt.

Tevreden klant

Nette en correcte renovatie van de badkamer, inclusief een paar klusjes die anders maar blijven liggen. De heren leveren prima werk!