Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
willem van ostaden en anouk van beurden

Onze badkamer laten renoveren, ligbad eruit en een inloopdouche aan laten leggen. Verder nieuwe toiletpot,( hangend), wasbak, spiegel en alle accesoires die daarbij horen. \r\nWij zijn ZEER tevreden over klussenbedrijf Eli de Volder. Jos werkt zeer nauwgezet, is een perfectionist, denk mee en geeft handige/nuttige tips, wij zijn tenslotte leken op dit gebied.\r\nWij vinden onze nieuwe badkamer een \"plaatje\".\r\nNog te vermelden: de keurige afwerking van alles en het iedere dag weer opruimen van alle rommel, tot en met het vegen van de trap en de afvoer van alle afval. Chapeau, niets dan lof, wij zeggen het voort...Bedankt JOS en ELI.

Fam. Timmerman

Trots zijn wij op onze nieuwe badkamer. Na maanden twijfel, doen we het wel of doen we het niet, toch maar besloten om het wel te doen en spijt? Totaal niet. 3 aannemers/klusbedrijven laten komen en Eli kwam zowel als beste uit de bus (prijs/kwaliteit/vertrouwen). Eli heeft onze verwachting helemaal waar gemaakt. Keurige man die kennis van zaken heeft. Hij weet waar hij aan begint, waar hij over praat en adviseert je bij beslissingen. Hij is geduldig, klantgericht en zeer netjes. Ik heb eigenlijk geen minpuntje kunnen vinden. Een echte aanrader mocht je nog twijfelen.

Roel en Claudia

Ja onze keuken is echt een plaatje geworden! Jos heeft er in 2 weken een paleisje van gemaakt en het klusgeweld gecombineerd met live karaoke :) \r\nBedankt! We kunnen Klussenbedrijf De Volder alleen maar aanraden !

Kees en Karin van Hest

Wij waren al 2 jaar aan het brainstormen om onze bad/slaapkamer aan te passen aan de normen van deze tijd. Doen we het wel of niet en toen kwam Eli op ons pad. Hij is een keer komen kijken bij ons en kwam zeer proffesioneel over, wist waar hij over sprak, maakte een plan en wij zijn met hem in zee gegaan.\r\nHij is samen met Jos begonnen aan de klus en dat was 2 dagen slopen en daarna begon het echt leuk te worden!\r\nZowel Eli als Jos zijn zo enthousiast waar ze mee bezig zijn, het is als of het hun badkamer gaat worden.\r\nZij denken met je mee, komen met handige tips, kortom het perfecte duo. Zijn ook niet bang om een dag onder de grond in de kruipruimte alles op orde te brengen. Jos deinst ook nergens voor terug, niets is hem te veel en is ook een echte perfectionist.\r\nWe zijn nu 4 weken verder en de badkamer is een plaatje geworden. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Deze week komt de vloerbedekking in de slaapkamer, de luxaflex en de gordijnen. \r\nAls alles klaar is mag Eli foto\'s komen maken en kunt u het eindresultaat bewonderen.