Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
Erwin Hoevenaar

Deze week heeft Eli bij ons een toilet verbouwing gedaan. Eli is een fijn persoon om mee om te gaan en is erg professioneel. Hij is erg netjes en denkt goed met je mee. Het resultaat is geweldig!

fam. Den Engelsman, Tilburg

Een goede omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden leidde tot een zeer duidelijke offerte, waarbij nauwelijks discussie kon ontstaan over meer en/of minderwerk. Een gedegen en realistische planning gaf ruim inzicht in de voortgang van de uitvoering.\r\nOnverwachte tegenvallers werden door de aannemer op een adequate en professionele manier opgelost.\r\nDe kwaliteit van de geleverde producten toonde de vakbekwaamheid aan van deze aannemer.\r\nSamengevat: een deskundige en zeer betrouwbare aannemer en een buitengewoon tevreden opdrachtgever; m.a.w. aan te bevelen voor AL uw werkzaamheden (weliswaar binnenshuis).\r\nEli en Jos: Bedankt !

Josanne en Michiel van Bekkum
rm04101975@hotmail.com

Klussenbedrijf de Volder heeft in augustus onze keuken naar volledige tevredenheid verbouwd.\r\nWe hebben de oude keuken zelf verwijderd; ook in deze periode was Eli bereikbaar voor advies terwijl het slopen en verwijderen niet in de offerte was opgenomen.\r\nEli werkt op klus-, administratief- en communicatiegebied zeer professioneel. De offerte is gespecificeerd en wordt nauwkeurig afgewerkt. Zoals afgesproken stuurt Eli na iedere deeloplevering een gespecificeerde rekening.\r\n\r\nHet werk (electra, stuccen en verbouwen keuken) wordt nauwkeurig en naar de laatste wettelijke eisen uitgevoerd.\r\n\r\nSpecialistisch werk, stuccen en electra, besteedt Eli uit aan een elektricien en een stucbedrijf. Als klant merk je weinig van het werk door de andere bedrijven; Eli regelt alles.\r\n\r\nAls laatste en niet onbelangrijk; Eli werkt in vergelijking met andere offertes voor een zeer redelijk bedrag.\r\n\r\nWe raden klussenbedrijf de Volder met plezier aan.

Stevie van Reijn en Koen de Rooij

De samenwerking met Eli is van begin tot eind uitstekend verlopen. Het begon al met een deskundige inventarisatie van de situatie en een goede, volledig gespecificeerde offerte. We wisten daardoor direct waar we aan toe waren en wat wel/niet in de prijs was inbegrepen. \r\n\r\nDe klus zelf (het renoveren van de badkamer) heeft Eli vervolgens echt fantastisch gedaan. De \'doe het zelf badkamer\' met allerlei gebreken en fouten is door Eli in een zestal dagen omgetoverd tot een kwalitatief hoogwaardige badkamer. Eli werkt daarbij nauwkeurig en snel en met oog voor kwaliteit. Ook geeft hij gevraagd en ongevraagd advies en zo krijg je echt het gevoel dat je goed wordt begeleid bij de verbouwing. Ook de nazorg vonden wij uistekend; we konden Eli op elk moment bellen met vragen en indien nodig kwam hij nog even langs voor een inspectie of aanpassing.\r\n\r\nAl met al zijn wij erg tevreden over het geleverde werk. Wij bevelen Klussenbedrijf De Volder dan ook van harte aan en we weten Eli te vinden voor de klussen die nog gaan komen!\r\n\r\nGroet Stevie & Koen