Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
Paul en Ellen Mennens

Opknappen studeerkamer etc. Vanaf het eerste contact hadden wij het volste vertrouwen in de deskundigheid en het nakomen van afspraken met Eli De Volder. In eerste instantie heeft hij onze studeerkamer opgeknapt (stucen, vloerverwarming leggen, elektriciteit verleggen en tenslotte de laminaatvloer leggen. Nauwkeurigheid, netjes werken en daarnaast mee denken in oplossingen dat doet Eli. Voor ons dan ook geen enkele twijfel om Eli wederom in te schakelen. Dit keer om onze woonkamer op te knappen. Ook nu weer toont hij zijn vakmanschap en meedenken om juiste keuze te maken. Ook nu weer zijn we weer uiterst tevreden en mochten wij in de toekomst nog klussen hebben, dan zullen we ongetwijfeld Eli Inschakelen. Bedankt Eli

Mark Mastenbroek

Klussenbedrijf de Volder heeft begin 2014 onze badkamer vernieuwd. Als eerst alles eruit slopen en vervolgens met veel improvisatie en kennis van zaken onze wensen vervuld. Van te voren kregen we een zeer gedetailleerde prijsopgave waarna het bedrijf ons vertrouwen had gewonnen. Wat wij zeer op prijs stelde is de vakkennis van het bedrijf en het gevraagd en ongevraagd advies geven bij zaken. Af en toe kort terug koppelen met de uitdagingen die ze tegen kwamen waarna we snel een besluit konden nemen. Ik zou het bedrijf aan iedereen willen aanraden! Bedankt heren!

Erwin Hoevenaar

Deze week heeft Eli bij ons een toilet verbouwing gedaan. Eli is een fijn persoon om mee om te gaan en is erg professioneel. Hij is erg netjes en denkt goed met je mee. Het resultaat is geweldig!

fam. Den Engelsman, Tilburg

Een goede omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden leidde tot een zeer duidelijke offerte, waarbij nauwelijks discussie kon ontstaan over meer en/of minderwerk. Een gedegen en realistische planning gaf ruim inzicht in de voortgang van de uitvoering.\r\nOnverwachte tegenvallers werden door de aannemer op een adequate en professionele manier opgelost.\r\nDe kwaliteit van de geleverde producten toonde de vakbekwaamheid aan van deze aannemer.\r\nSamengevat: een deskundige en zeer betrouwbare aannemer en een buitengewoon tevreden opdrachtgever; m.a.w. aan te bevelen voor AL uw werkzaamheden (weliswaar binnenshuis).\r\nEli en Jos: Bedankt !