Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
Ton Beije
beijeton@gmail.com

Wij wilden de wastafel in de badkamer vervangen door een wastafelmeubel. Eli heeft ons vooraf goede tips gegeven waar wij op moesten letten bij de aanschaf. Daarnaast een heldere offerte zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Eerlijk advies en de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. \r\n

Jan en Ine Geraats
j.geraats@scarlet.nl

Eind 2014 heeft klusbedrijf de Volder onze badkamer omgetoverd tot een juweeltje. Van tevoren kregen we een zeer duidelijke offerte waardoor we snel konden beslissen. Alles werd zeer netjes afgewerkt maar het belangrijkste zijn de vele technische details die je niet ziet maar er wel zijn. Hierin toont Eli zich de ware vakman. Hij is betrouwbaar en wat hij beloofd maakt hij ook waar. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Eli bedankt.

Paul en Ellen Mennens

Opknappen studeerkamer etc. Vanaf het eerste contact hadden wij het volste vertrouwen in de deskundigheid en het nakomen van afspraken met Eli De Volder. In eerste instantie heeft hij onze studeerkamer opgeknapt (stucen, vloerverwarming leggen, elektriciteit verleggen en tenslotte de laminaatvloer leggen. Nauwkeurigheid, netjes werken en daarnaast mee denken in oplossingen dat doet Eli. Voor ons dan ook geen enkele twijfel om Eli wederom in te schakelen. Dit keer om onze woonkamer op te knappen. Ook nu weer toont hij zijn vakmanschap en meedenken om juiste keuze te maken. Ook nu weer zijn we weer uiterst tevreden en mochten wij in de toekomst nog klussen hebben, dan zullen we ongetwijfeld Eli Inschakelen. Bedankt Eli

Mark Mastenbroek

Klussenbedrijf de Volder heeft begin 2014 onze badkamer vernieuwd. Als eerst alles eruit slopen en vervolgens met veel improvisatie en kennis van zaken onze wensen vervuld. Van te voren kregen we een zeer gedetailleerde prijsopgave waarna het bedrijf ons vertrouwen had gewonnen. Wat wij zeer op prijs stelde is de vakkennis van het bedrijf en het gevraagd en ongevraagd advies geven bij zaken. Af en toe kort terug koppelen met de uitdagingen die ze tegen kwamen waarna we snel een besluit konden nemen. Ik zou het bedrijf aan iedereen willen aanraden! Bedankt heren!