Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
Mark Mastenbroek

Klussenbedrijf de Volder heeft begin 2014 onze badkamer vernieuwd. Als eerst alles eruit slopen en vervolgens met veel improvisatie en kennis van zaken onze wensen vervuld. Van te voren kregen we een zeer gedetailleerde prijsopgave waarna het bedrijf ons vertrouwen had gewonnen. Wat wij zeer op prijs stelde is de vakkennis van het bedrijf en het gevraagd en ongevraagd advies geven bij zaken. Af en toe kort terug koppelen met de uitdagingen die ze tegen kwamen waarna we snel een besluit konden nemen. Ik zou het bedrijf aan iedereen willen aanraden! Bedankt heren!

Erwin Hoevenaar

Deze week heeft Eli bij ons een toilet verbouwing gedaan. Eli is een fijn persoon om mee om te gaan en is erg professioneel. Hij is erg netjes en denkt goed met je mee. Het resultaat is geweldig!

fam. Den Engelsman, Tilburg

Een goede omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden leidde tot een zeer duidelijke offerte, waarbij nauwelijks discussie kon ontstaan over meer en/of minderwerk. Een gedegen en realistische planning gaf ruim inzicht in de voortgang van de uitvoering.\r\nOnverwachte tegenvallers werden door de aannemer op een adequate en professionele manier opgelost.\r\nDe kwaliteit van de geleverde producten toonde de vakbekwaamheid aan van deze aannemer.\r\nSamengevat: een deskundige en zeer betrouwbare aannemer en een buitengewoon tevreden opdrachtgever; m.a.w. aan te bevelen voor AL uw werkzaamheden (weliswaar binnenshuis).\r\nEli en Jos: Bedankt !

Josanne en Michiel van Bekkum
rm04101975@hotmail.com

Klussenbedrijf de Volder heeft in augustus onze keuken naar volledige tevredenheid verbouwd.\r\nWe hebben de oude keuken zelf verwijderd; ook in deze periode was Eli bereikbaar voor advies terwijl het slopen en verwijderen niet in de offerte was opgenomen.\r\nEli werkt op klus-, administratief- en communicatiegebied zeer professioneel. De offerte is gespecificeerd en wordt nauwkeurig afgewerkt. Zoals afgesproken stuurt Eli na iedere deeloplevering een gespecificeerde rekening.\r\n\r\nHet werk (electra, stuccen en verbouwen keuken) wordt nauwkeurig en naar de laatste wettelijke eisen uitgevoerd.\r\n\r\nSpecialistisch werk, stuccen en electra, besteedt Eli uit aan een elektricien en een stucbedrijf. Als klant merk je weinig van het werk door de andere bedrijven; Eli regelt alles.\r\n\r\nAls laatste en niet onbelangrijk; Eli werkt in vergelijking met andere offertes voor een zeer redelijk bedrag.\r\n\r\nWe raden klussenbedrijf de Volder met plezier aan.