Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
Patrick en Daphne
slobo64@hotmail.com

Wij hebben door Kussenbedrijf de Volder voor een volle maand een flink project laten uitvoeren. Onze badkamer is verbouwd, vloertegels in de entree zijn gelegd, deurkozijnen in het gehele huis zijn aangepast om de lichten weg te werken, een nieuwe woonkamerdeur is afgehangen, verscheidene lampen en spotjes zijn opgehangen, nieuwe wcd's zijn aangelegd tbv van een audio/video hoek en nog wat andere klusjes zijn geklaard. Wij hebben maar 1 woord voor de kwaliteit van het geleverde werk, de betrouwbaarheid en deskundigheid van Eli en Jos; Uitstekend! Daarnaast zijn de heren buitengewoon vriendelijk en hulpvaardig. Ze staan elke keer weer voor je klaar, denken mee en werken zeer netjes en uiterst nauwkeurig. Zij zijn hiermee een voorbeeld voor andere klusbedrijven. Deze mannen durf ik zonder twijfel aan iedereen aan te bevelen en dat zullen wij ook zeker doen! Eli en Jos, wij bedanken jullie hartelijk voor het geleverde vakwerk en wij genieten enorm van onze showroombadkamer, het is het pronkstukje van ons nieuwe huis geworden. Veel succes met het bedrijf en wensen jullie een super 2010 en weten jullie te vinden!.. met vriendelijke groeten, Daphne en Patrick

Frans Looijkens
frans.looijkens@home.nl

Klussenbedrijf de Volder heeft in onze woning diverse renovatieklussen uitgevoerd. De manier waarop dit vanaf het eerste gesprek tot en met de uitvoering is verlopen is perfect te noemen. Bedankt voor de manier van aanpak en uitvoering. Zeer aan te bevelen.