Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
Pascal en Mieke

In maart 2018 heeft Eli onze badkamer gerenoveerd. Precies zoals wij vooraf met hem hadden afgesproken. Een uitgebreide offerte met een duidelijke toelichting over de prijs van materialen en het aantal manuren. En natuurlijk de aanvang en de duur van de renovatie. Eli weet waar hij over praat en levert vervolgens daadwerkelijk vakwerk af. Eli is punctueel, werkt zelfstandig en komt de gemaakte afspraken na. Als klant hebben wij dit als erg prettig ervaren. Eli is betrouwbaar. Een slimme vakman met gouden handjes! Misschien niet de goedkoopste, maar je krijgt wel waar voor je geld! Voor een volgende klus zullen wij zeker weer bij hem aankloppen.

Fam. Donders

Onlangs heeft Eli onze keuken verbouwd. We hebben een oud huis waar veel haken en ogen aanzitten. Voor Eli was dit gelukkig geen probleem. Hij had overal een oplossing voor. Heel fijn dat hij alles zelf doet (behalve het stucwerk...dat besteed hij uit). Hij heeft ervoor gezorgd dat we nu een prachtige nieuwe keuken hebben. We zijn super tevreden!

Harry en Margot
h.vandommelen@etz.nl

In november/december 2017 heeft Eli onze nieuwe badkamer gemaakt. De oude gesloopt en alles dus nieuw. Een klus van drie weken die helemaal volgens planning is afgemaakt. Eli maakt vooraf een duidelijke offerte zodat je niet voor tegenvallers kunt komen te staan. Ook denkt hij mee en indien nodig geeft hij de nodige tips. Eli gebruikt het beste materiaal en de afwerking is zeer netjes. We zijn heel erg tevreden. Dank Eli !!

Roel monique

Januari 2018 heeft Eli onze badkamer vernieuwd. Wij zijn heel tevreden. Eli werkt heel netjes en nauwkeurig en ruimt iedere dag alles netjes op.\r\nOok geeft Eli advies en heeft veel vakkennis. Eli is een betrouwbaar persoon. Wij bevelen klussenbedrijf de Volder dan ook van harte aan. Bedankt Eli