Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Door het gastenboek te tekenen geeft u toestemming om uw tekst en eventueel uw e-mail adres voor onbepaalde tijd op onze site te plaatsen. U kan, door ons een berichtje te sturen uw tekst altijd door ons laten verwijderen.

Eli

Klik hier om het gastenboek te tekenen
Roel en Claudia

Ja onze keuken is echt een plaatje geworden! Jos heeft er in 2 weken een paleisje van gemaakt en het klusgeweld gecombineerd met live karaoke :) \r\nBedankt! We kunnen Klussenbedrijf De Volder alleen maar aanraden !

Kees en Karin van Hest

Wij waren al 2 jaar aan het brainstormen om onze bad/slaapkamer aan te passen aan de normen van deze tijd. Doen we het wel of niet en toen kwam Eli op ons pad. Hij is een keer komen kijken bij ons en kwam zeer proffesioneel over, wist waar hij over sprak, maakte een plan en wij zijn met hem in zee gegaan.\r\nHij is samen met Jos begonnen aan de klus en dat was 2 dagen slopen en daarna begon het echt leuk te worden!\r\nZowel Eli als Jos zijn zo enthousiast waar ze mee bezig zijn, het is als of het hun badkamer gaat worden.\r\nZij denken met je mee, komen met handige tips, kortom het perfecte duo. Zijn ook niet bang om een dag onder de grond in de kruipruimte alles op orde te brengen. Jos deinst ook nergens voor terug, niets is hem te veel en is ook een echte perfectionist.\r\nWe zijn nu 4 weken verder en de badkamer is een plaatje geworden. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Deze week komt de vloerbedekking in de slaapkamer, de luxaflex en de gordijnen. \r\nAls alles klaar is mag Eli foto\'s komen maken en kunt u het eindresultaat bewonderen.

Will en Marie-Cecile

Vakwerk Eli en Jos, bedankt renovatie douche en wc! Ook aan de gebroeders \"stukwerk\" om een dag naar Lent te komen....top. W, Mc en Takkie

Sjak de Volder

Klussenbedrijf De Volder heeft bij ons een tussendeur vervangen. Netjes gemaakt en alle rotzooi van de oude deur netjes afgevoerd en opgeruimd. Perfect werk. Tevens de gehele stroom voorziening in onze nieuwe tuin aangelegd. Ook alles mooi aangesloten en alles volgens de regels. Topwerk.