Gastenboek van Klussenbedrijf de Volder

Plaats hier een bericht zodat ook anderen over uw ervaring met ons Klussenbedrijf de Volder kunnen lezen. Wij stellen dit zéér op prijs!

Eli en Jos

Klik hier om het gastenboek te tekenen
Stevie van Reijn en Koen de Rooij

De samenwerking met Eli is van begin tot eind uitstekend verlopen. Het begon al met een deskundige inventarisatie van de situatie en een goede, volledig gespecificeerde offerte. We wisten daardoor direct waar we aan toe waren en wat wel/niet in de prijs was inbegrepen. \r\n\r\nDe klus zelf (het renoveren van de badkamer) heeft Eli vervolgens echt fantastisch gedaan. De \'doe het zelf badkamer\' met allerlei gebreken en fouten is door Eli in een zestal dagen omgetoverd tot een kwalitatief hoogwaardige badkamer. Eli werkt daarbij nauwkeurig en snel en met oog voor kwaliteit. Ook geeft hij gevraagd en ongevraagd advies en zo krijg je echt het gevoel dat je goed wordt begeleid bij de verbouwing. Ook de nazorg vonden wij uistekend; we konden Eli op elk moment bellen met vragen en indien nodig kwam hij nog even langs voor een inspectie of aanpassing.\r\n\r\nAl met al zijn wij erg tevreden over het geleverde werk. Wij bevelen Klussenbedrijf De Volder dan ook van harte aan en we weten Eli te vinden voor de klussen die nog gaan komen!\r\n\r\nGroet Stevie & Koen

willem van ostaden en anouk van beurden

Onze badkamer laten renoveren, ligbad eruit en een inloopdouche aan laten leggen. Verder nieuwe toiletpot,( hangend), wasbak, spiegel en alle accesoires die daarbij horen. \r\nWij zijn ZEER tevreden over klussenbedrijf Eli de Volder. Jos werkt zeer nauwgezet, is een perfectionist, denk mee en geeft handige/nuttige tips, wij zijn tenslotte leken op dit gebied.\r\nWij vinden onze nieuwe badkamer een \"plaatje\".\r\nNog te vermelden: de keurige afwerking van alles en het iedere dag weer opruimen van alle rommel, tot en met het vegen van de trap en de afvoer van alle afval. Chapeau, niets dan lof, wij zeggen het voort...Bedankt JOS en ELI.

Fam. Timmerman

Trots zijn wij op onze nieuwe badkamer. Na maanden twijfel, doen we het wel of doen we het niet, toch maar besloten om het wel te doen en spijt? Totaal niet. 3 aannemers/klusbedrijven laten komen en Eli kwam zowel als beste uit de bus (prijs/kwaliteit/vertrouwen). Eli heeft onze verwachting helemaal waar gemaakt. Keurige man die kennis van zaken heeft. Hij weet waar hij aan begint, waar hij over praat en adviseert je bij beslissingen. Hij is geduldig, klantgericht en zeer netjes. Ik heb eigenlijk geen minpuntje kunnen vinden. Een echte aanrader mocht je nog twijfelen.

Roel en Claudia

Ja onze keuken is echt een plaatje geworden! Jos heeft er in 2 weken een paleisje van gemaakt en het klusgeweld gecombineerd met live karaoke :) \r\nBedankt! We kunnen Klussenbedrijf De Volder alleen maar aanraden !